Autobus documentatie Vereniging

ADV-Afdeling West - Digitale bijeenkomst op 16 januari

ADV-Afdeling West - Digitale bijeenkomst op 16 januari
Nu op locatie bij elkaar komen voorlopig niet mogelijk is pakken we de draad toch op met een digitale presentatie via ZOOM.
Op 16 januari bijten Rinse Kooiman en Wouter van der Brugghen het spits af met een tweetal korte presentaties van ongeveer 60 minuten:
Autobussen op de Waddeneilanden van Texel tot Norderney (Duitsland)
De letterlijk eilandbedrijfjes op de Waddeneilanden laten een grote variatie aan bussen zien, zeker wanneer in de zomermaanden de toeristen de eilanden overspoelen. Ook is er veel aandacht voor het beschermen van de natuur zodat schone vormen van aandrijving zoals elektriciteit en gas niet ontbreken.
Afbeelding met tekst, weg, buiten, busAutomatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met lucht, buiten, weg, busAutomatisch gegenereerde beschrijving
               
Stads- en streekvervoer in Gelderland rond 1980
Beelden uit de tijd dat je in Arnhem naast het Gemeente Vervoerbedrijf, bussen kon aantreffen van de GSM, Zuidooster, VAD, Centraal Nederland en de Lobithse Autodienst. Ook de CVD, Egberts en Reisbureau Veldhuis ontbreken niet in dit programma.
Afbeelding met lucht, bus, buiten, wegAutomatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met tekst, buiten, lucht, wegAutomatisch gegenereerde beschrijving
 
De presentatie begint om 15:00 met het eerste deel van het programma. Het ZOOM kanaal staat open vanaf 14:45 zodat u in alle rust de verbinding kan opstarten. Rond 16:00 houden we een korte pauze zodat iedereen even wat te drinken kan pakken of de benen kan strekken. Daarna gaan we verder met deel 2 van de presentatie. We verwachten rond 17:15 af te sluiten.
Uiteraard is deze presentatie niet alleen toegankelijk voor ADV leden van de afdeling West!! Alle ADV leden en andere belangstellenden zijn welkom.
U kunt zich vooraf opgeven voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar advweb2021@gmail.com
Twee dagen van te voren krijgt u dan een mail met een link naar de ZOOM meeting en uitleg over het gebruik van ZOOM. Laat u zich er niet van weerhouden om zich aan te melden voor deze presentatie ook als u nog nooit met ZOOM gewerkt hebt. Het gebruiken van ZOOM is heel eenvoudig!!